"Tekerlemece" e Twinning projesi

17.01.2024 28

Okulumuz 2-E sınıf öğretmeni Sedanur Ertuğrul'un üyesi olduğu "Tekerlemece" e Twinning projesi 22 Mart 2021 tarihinde başlamış olup 30 Mayıs 2021 tarihine kadar devam edecektir.

Tekerlemece Projesi 5 farklı il ve 2 farklı ülkeden 10 öğretmen ve  50 öğrencinin katılımıyla sürdürülmektedir.

Tekerlemece Projesi'nin temel olarak çocuklarımızın geçmişten günümüze gelen tekerlemeleri öğrenmelerini ,yaratıcılıklarını da kullanarak geleneksel olanı geleceğe taşımalarını ve kültürlerine sahip çıkmalarını amaçlamaktadır.

Bunu yanında öğrencilerin işbirlikçi çalışmayı ve yaşlarına uygun web 2.0 araçlarını kullanmayı öğrenmeleri hedeflenmektedir.

Tekerlemece Projesinde internet güvenliği (e güvenlik) ve internet etiği kurallarına uyulmaktadır. Öğrencilerimize ve velilerimize bu konuda bilgiler verilerek ve konunun önemi üzerinde durulmuştur.

Öğretmenimiz Sedanur ERTUĞRUL'a, projeye katılan öğrencilerimize ve proje ortaklarına başarılar dileriz.